Nieuwe website voor RDM

Nieuwe website voor RDM

RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de Rotterdamse haven en daar hoort een state-of-the-art website bij. De afgelopen maanden hebben we hier samen met &A, creatief bureau voor human centered branding, aan gewerkt en vandaag zijn we live. Neem snel een kijkje op www.rdmrotterdam.nl en zie direct aan welke innovaties op RDM Rotterdam wordt gewerkt. Bekijk ook de 360 view, nóg leuker op mobiel.

Naast dat de website moest voldoen aan de huidige website-eisen (responsive design en vindbaarheid in zoekmachines) hebben we met de nieuwe website gefocust op de volgende aandachtspunten:

Laat de innovaties zien

“Niet lullen, maar poetsen” zeggen we in Rotterdam. En dat ‘poetsen’ gebeurt hier volop op RDM Rotterdam. Zeg dus niet alleen dat je de plek voor innovatie bent, maar laat het vooral zien. De innovaties die op RDM Rotterdam zijn bedacht of ontstaan zie je dan ook als eerste zodra je de website opent. Voor een overzicht zie: www.rdmrotterdam.nl/showcases

Business/Campus/Events

Voor elke doelgroep van RDM (innovatieve bedrijven aantrekken, jongeren inspireren voor techniek, evenementenlocaties verhuren en stad en haven verbinden) is een aparte pagina ingericht. Zo heeft elke doelgroep een overzicht wat RDM hen kan bieden. Aangezien er geregeld crossovers plaatsvinden tussen de doelgroepen, lichten we dat uit in de ‘Showcases’ en ‘Studenten aan het woord’.

Modern en futureproof design

Samen met &A, creatief bureau voor human centered branding zijn we op zoek gegaan naar een unieke en ‘futureproof’ uitstraling. Mensen zijn visueel ingesteld, zijn gewend aan scrollen en raadplegen websites op verschillende apparaten. Hiermee is rekening gehouden in het design.

Achter de schermen werken we hard aan de Engelstalige website.

Volg RDM Rotterdam ook op sociale media (Facebook, Instagram, Twitter enLinkedin) En schrijf je in voor de maandelijkse innovatie mailings:
Inschrijflink Nederlandstalige mailings
Inschrijflink Engelstalige mailings

Ga snel naar www.rdmrotterdam.nl en laat me weten wat je ervan vindt!

Sorry, comments are closed for this post.

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl