fbpx

Aangeboden: Creatieve SEO tekstschrijver

Aangeboden: Creatieve SEO tekstschrijver

Even oefenen voor de spiegel. “Hallo, ik ben Femke Akkerman en werk als SEO tekstschrijver”. Ik zie mezelf verbaasd kijken en bedenk me dat ik de term SEO wellicht maar weg moet laten. Natuurlijk weet ik wel wat ik zelf doe, maar hoe leg ik dat 1-2-3 uit aan mijn omgeving.

“Hallo, ik ben Femke Akkerman, ik schrijf teksten voor websites, zodat die websites beter gevonden worden in Google en daardoor beter verkopen” Punt! Iets meer tekst, maar iedereen begrijpt wat ik doe. Binnen de marketing-wereld is iedereen natuurlijk bekend met SEO. Tekstschrijvers van nu weten dat het niet alleen gaat om een aantrekkelijke tekst, maar ook om het juiste gebruik van relevante zoekwoorden. Maar…

SEO tekstschrijver voor startende ondernemers

…ik richt mij niet alleen op het marketing-wereldje. Juist de startende ondernemers die nog nooit gehoord hebben van SEO tekstschrijven, Google Analytics en conversie-optimalisatie krijgen mijn aandacht. Naast het simpelweg aanleveren van aantrekkelijke SEO teksten, geef ik ook graag advies, breng ik mijn kennis over en maak ik mezelf uiteindelijk weer overbodig.

U gaat starten als ZZP-er, bent bezig met het opzetten van een nieuwe webshop of opent een nieuwe Bed and Breakfast. Om wat voor onderneming het ook gaat, u ontkomt er niet aan goed vindbaar te zijn op de online kanalen. Ik help u daarom graag als:

  • Smartphone video maker en trainer
  • Strategisch content marketeer
  • Social Media specialist

diploma-certificaat-seo-tekstschrijver-femke-akkerman

Laat een reactie achter

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl