fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Editen met Final Cut Pro X (basis)

23 juni van 10:00 tot 12:00

€60

Je bent klaar voor de volgende stap. De gratis videobewerking apps heb je nu wel gezien en doordat je steeds professionelere video’s maakt of tegen de beperkingen aanloopt van gratis software, heb je behoefte aan een uitgebreider programma. Final Cut Pro is na iMovie een mooie vervolgstap. Veel meer opties, maar daardoor ook lastiger in één keer te begrijpen. Je hebt geen zin alle YouTube tutorials bij langs te gaan en je wilt gewoon in 1 keer horen hoe je edit met Final Cut Pro en wat de handige trucjes zijn. Ik help je graag op weg, zodat jij vervolgens binnen no-time een mooie video in Final Cut Pro maakt.

Precieze programma volgt. Deze digitale workshop is ideaal voor mensen die Final Cut Pro al hebben aangeschaft of (nog gaan aanschaffen) en een goede start willen maken. Heb je behoefte aan 1-op-1 begeleiding of juist een meer gevorderde cursus, stuur mij een e-mail op info@femkeakkerman.nl.

Over mij

Videocontent en ik gaan wààààààày back. Mijn eerste YouTube-video dateert al uit 2011, ik was toen druk aan het solliciteren (Why so serious?!😉). “Hoe val ik op tussen al die motivitatiebrieven en CV’s?”, dacht ik toen. “Een persoonlijke video wellicht?” En ja, dat bleek, ook toen was ik al snel overtuigd van de kracht van video. Binnen no-time zat ik bij de bedrijven waar ik solliciteerde om tafel. Videocontent maken wordt steeds toegankelijker met de mooie Smartphone camera-technieken en apps, maar toch voelt het voor veel mensen nog als een drempel. “Ja, jij doet dat ff, ik durf dat echt niet!”. Geloof me, ik vond het ook heel spannend, nog steeds zelfs, maar ik doe het omdat het werkt. En naarmate ik het vaker doe wordt het steeds minder eng. Inmiddels werk ik ruim 5 jaar als content marketeer en staan er veel succesvolle social video campagnes op mijn naam. In het verleden heb ik zowel samengewerkt met professionele videoproductiebedrijven, maar nog vaker ging ik zelf vloggend aan de slag met mijn iPhone en iMovie. Het is gewoon leuk om het zelf te kunnen en doordat je zelf de basis kent, kan je jouw videomaker beter aansturen. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in vloggen met mijn Canon G7X en editen in Final Cut Pro, maar gebruik ik nog regelmatig mijn Smartphone en gratis video-apps om snel een leuke video te maken. En geloof me, dat kan jij ook!

Meld je hier aan

Deze digitale workshop kost €60,- per persoon (ex. 21% BTW).
Max. aantal deelnemers: 5

Door je aan te melden voor deze workshop, ben je ook direct ingeschreven voor mijn content-tips-mailing (max. 2 per maand, altijd de optie je weer uit te schrijven, wat je helemaal niet wilt na het ontvangen van die waardevolle tips 😀)

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:00 tot 12:00
Kosten:
€60
Evenement Categorie:

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl