fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Social Media & Video workshop voor Marcom specialisten (B2B)

13 januari van 09:00 tot 17:00

€350

IN 1 DAG KLAAR VOOR JOUW SOCIAL MEDIA AANPAK IN 2020

ABOUT FEMKE AKKERMAN

 • Je hebt videoprofessionals die precies weten hoe je een video maakt die voldoet aan alle eisen op het gebied van licht, kadrering, techniek etc.
 • Je hebt social media specialisten die alles weten van aansprekende social copy, algoritmes, trends in de kanalen en hoe je van jouw medewerkers ambassadeurs maakt.

Én je hebt Femke Akkerman die beide werelden samenbrengt.

Ik creëer, publiceer en analyseer (video)content voor bedrijven, ben zeer actief op social media, hou content en campagnes van andere bedrijven nauwlettend in de gaten en weet daardoor precies wat wel en niet werkt op social media.

INHOUD WORKSHOP

Mijn workshops zijn speels, levendig, actueel en vol inspirerende voorbeelden zodat elke deelnemer naar huis gaat met frisse ideeën. Maar het blijft niet bij ideeën, want je gaat ook aan de slag. O.a. met de nieuwe mogelijkheden van Linkedin, het upgraden en laten opvallen van jouw Linkedin-profiel, zodat je hierin ook jouw collega’s kan coachen. Tevens ga je aan de slag met hoe je jouw medewerkers kan inzetten als (online) ambassadeur. Aan het einde van de ochtend ga je aan de hand van verschillende voorbeelden een uniek videoformat bedenken voor jouw business.

In de middag maak jij jouw eigen zakelijke vlog/video van script, opname tot edit. Ook als je niet de ambitie hebt zelf zakelijk vlogger te worden is deze workshop interessant, je maakt namelijk een video van begin tot eind en leert daarmee videoproducties beter te begeleiden en videoprofessionals beter te briefen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Joan van Winsen en Frido Aalbers:

Patricia van Bergeijk:
“Ik heb de workshop gevolgd bij Femke. Ik ging naar huis met een bak aan inspiratie en top tips. Het leuke is dat je na de workshop een vlog hebt die ook al gemonteerd is en direct gepublished kan worden en nu al ruim 3.000 views, dus dit wordt zeker niet de laatste. De workshop is absoluut een aanrader voor ervaren social media gebruikers en marketeers.”

PROGRAMMA
9:30 – 10:30 | Social Media B2B trends + inspirerende voorbeelden. O.a. trends in de kanalen en hoe je van jouw medewerkers ambassadeurs maakt.
10:30 – 11:30 | Upgrade Linkedin
11:30 – 12:15 | De kracht van video en aan de slag met een uniek videoformat
12:15 – 13:00 LUNCH
13:00 – 17:00 | Zakelijke video/vlog maken met de Smartphone. O.a. aandacht voor ontspannen presenteren, script, shots, apparatuur, audio, muziek, editen en publiceren.

Voorafgaand aan de workshop krijg je als deelnemer een formulier waarbij je kan aangeven of er specifieke onderwerpen zijn waar je graag meer over wilt leren, zodat ik dat kan behandelen in de workshop.

WAT BRENGT DE WORKSHOP

 • Inspirerende voorbeelden die aansluiten op jouw B2B business
 • Effectieve Linkedin tips & nieuwtjes die je direct kan toepassen
 • Update van de laatste content trends
 • Hoe je van jouw medewerkers ambassadeurs maakt
 • Je leert een effectieve video maken. Van origineel idee, naar script, presentatie, edit en publicatietips waarmee je maximaal bereik genereert
 • Kortom, helemaal ready voor 2020.

VOOR WIE

De workshop is ideaal voor:

 1. Marcom adviseurs en medewerkers die werkzaam zijn voor bedrijven in een B2B omgeving. Je hebt al ervaring met social media en het inzetten van video, maar je wilt jouw kennis en impact op dit vlak vergroten.
 2. Ondernemers en freelancers die hun zichtbaarheid willen vergroten met behulp van zakelijke social media en video.

Max. 6 deelnemers per workshop. Heb je vragen, stuur me een e-mail op info@femkeakkerman.nl of app me op 06-37197931.

 

MELD JE HIER AAN

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
09:00 tot 17:00
Kosten:
€350

Locatie

Deli Meetings
Sumatraweg 9-C
Rotterdam, Zuid-Holland 3072ZP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0637197931

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl