fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Social video editen met iMovie

16 juni van 20:00 tot 21:30

€25

Hoe edit je een video met iMovie op de desktop. Na deze workshop ken je de basis van iMovie en weet je hoe je jouw eigen video’s kan editen op jouw desktop. iMovie heeft ook een mobiele app, deze is minder geavanceerd, maar wel heel handig. Ken je de basis van editen op de desktop, dan zal editen op jouw iPhone je ook makkelijk afgaan. De basis leer je aan de hand van mijn tips en tijdens deze digitale workshop ga je ook direct zelf aan de slag en kan je mij direct vragen waar je tegenaan loopt. We behandelen niet alleen de techniek van iMovie, maar ook nog wat do’s en dont’s van een goede social media video.

Over mij

Videocontent en ik gaan wààààààày back. Mijn eerste YouTube-video dateert al uit 2011, ik was toen druk aan het solliciteren (Why so serious?!😉). “Hoe val ik op tussen al die motivitatiebrieven en CV’s?”, dacht ik toen. “Een persoonlijke video wellicht?” En ja, dat bleek, ook toen was ik al snel overtuigd van de kracht van video. Binnen no-time zat ik bij de bedrijven waar ik solliciteerde om tafel. Videocontent maken wordt steeds toegankelijker met de mooie Smartphone camera-technieken en apps, maar toch voelt het voor veel mensen nog als een drempel. “Ja, jij doet dat ff, ik durf dat echt niet!”. Geloof me, ik vond het ook heel spannend, nog steeds zelfs, maar ik doe het omdat het werkt. En naarmate ik het vaker doe wordt het steeds minder eng. Inmiddels werk ik ruim 5 jaar als content marketeer en staan er veel succesvolle social video campagnes op mijn naam. In het verleden heb ik zowel samengewerkt met professionele videoproductiebedrijven, maar nog vaker ging ik zelf vloggend aan de slag met mijn iPhone en iMovie. Het is gewoon leuk om het zelf te kunnen en doordat je zelf de basis kent, kan je jouw videomaker beter aansturen. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in vloggen met mijn Canon G7X en editen in Final Cut Pro, maar gebruik ik nog regelmatig mijn Smartphone en iMovie om snel een leuke video te maken. En geloof me, dat kan jij ook!

Meld je hier aan

Deze digitale workshop kost €25,- per persoon (ex. 21% BTW).
Max. aantal deelnemers: 10

Door je aan te melden voor deze workshop, ben je ook direct ingeschreven voor mijn content-tips-mailing (max. 2 per maand, altijd de optie je weer uit te schrijven, wat je helemaal niet wilt na het ontvangen van die waardevolle tips 😀)

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

Digitaal via Zoom

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl