fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Social Video Masterclass (gratis)

2 juni van 12:00 tot 13:00

Gratis

In één gratis Masterclass deel ik mijn kennis over hoe je met een video op social media zoveel mogelijk impact genereert. Deze digitale training is ideaal voor (startende) ondernemers en experts die willen laten zien wat ze te bieden hebben. Je overweegt video in te zetten om jouw personal branding en online zichtbaarheid kracht bij zetten, maar je hoort graag hoe je dit optimaal aanpakt. Misschien doe je al iets met video, maar wil je horen hoe dit nog beter kan of overweeg je video in te zetten, en ben je benieuwd waar je dan allemaal op moet letten. Vertrouwen, zelfverzekerdheid en lef zijn key en daarmee help ik jou op weg.

In deze workshop komen de do’s en dont’s van een social video aan bod van waar ik in het verleden zelf tegenaan liep of wat ik momenteel vaak nog niet helemaal goed zie gaan. Sinds 2015 help ik bedrijven op te vallen met behulp van video en mijn kennis en ervaring bundel ik in deze Masterclass.

Inhoud

  • De kracht van video
  • Hoe zet je jezelf over de drempel
  • Waarop letten voordat je de video opneemt
  • Waarop letten voordat je publiceert
  • De dont’s. Sowieso al geweldig als je jouw eerste video hebt opgenomen. Maar ook zonde als je er veel tijd in steekt en dat er dan net wat simpele dingen aangepast kunnen worden, waardoor jouw video social-media-proof wordt. Even jouw video langs deze checklist en publiceren maar.
  • Mijn favoriete video-apps
  • Na de Masterclass is er ruimte voor vragen. Max. 0,5 uur.

Over mij

Videocontent en ik gaan wààààààày back. Mijn eerste YouTube-video dateert al uit 2011, ik was toen druk aan het solliciteren (Why so serious?!😉). “Hoe val ik op tussen al die motivitatiebrieven en CV’s?”, dacht ik toen. “Een persoonlijke video wellicht?” En ja, dat bleek, ook toen was ik al snel overtuigd van de kracht van video. Binnen no-time zat ik bij de bedrijven waar ik solliciteerde om tafel. Videocontent maken wordt steeds toegankelijker met de mooie Smartphone camera-technieken en apps, maar toch voelt het voor veel mensen nog als een drempel. “Ja, jij doet dat ff, ik durf dat echt niet!”. Geloof me, ik vond het ook heel spannend, nog steeds wel, maar ik doe het omdat het werkt. En naarmate ik het vaker doe wordt het steeds minder eng. Inmiddels werk ik ruim 5 jaar als content marketeer en staan er veel succesvolle social video campagnes op mijn naam. In het verleden heb ik zowel samengewerkt met professionele videoproductiebedrijven, maar nog vaker ging ik zelf vloggend aan de slag met mijn iPhone en iMovie. Het is gewoon leuk om het zelf te kunnen en als je zelf de basis kent, kan je jouw videomaker ook beter aansturen. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in vloggen met mijn Canon G7X en editen in Final Cut Pro, maar mijn Smartphone en de gratis video-apps worden nog net zo vaak gebruikt.

Meld je hier aan

Deze digitale Masterclass geef ik gratis in ruil voor een follow op Instagram en Facebook, (of 1 van die 2). Max. aantal deelnemers: 30. Door je met onderstaand formulier in te schrijven ontvang je z.s.m. van mij de Zoom-link, zodat je op 2 juni om 12:00 uur mee kunt doen. Zorg wel dat je vantevoren de Zoom-app op jouw laptop of telefoon download, afhankelijk vanaf welk apparaat je meedoet.

Door je aan te melden voor deze masterclass, ben je ook direct ingeschreven voor mijn content-tips-mailing (max. 2 per maand, altijd de optie je weer uit te schrijven, wat je helemaal niet wilt na het ontvangen van die waardevolle tips 😀)

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
12:00 tot 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Digitaal via Zoom

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl