fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TikTok challenge (gratis)

8 juni van 08:00 tot 12 juni van 21:00

Oh help, moet ik nu ook nog aan de TikTok? Nou, misschien moet je alle andere kanalen maar wegdoen en TikTok omarmen, want het is zo ontzettend leuk. Naast dat de gekke filmpjes je aan het lachen maken, wordt ook jouw creativiteit maximaal aangewakkerd. Je bent in beweging, creatief bezig en daarmee heb je de grootste lol. Hoezo TikTok alleen voor kinderen en jongeren? Mogen we als volwassenen niet meer online spelen en de grootste lol hebben? Echt wel! Ik voorzie dat TikTok ook onder volwassenen steeds groter wordt, dus zorg dat je meedoet.

Deze challenge is ideaal voor mensen die wel meer willen doen met TikTok, maar het nog niet helemaal begrijpen en het daardoor als een drempel zien. Omdat wij elke dag met elkaar een TikTok maken, wordt je er steeds makkelijker in.

We gaan 1 uur met elkaar LIVE en met elkaar aan de slag met hetzelfde TikTok filmpje.

Deze challenge organiseer ik gratis in ruil voor een follow op mijn TikTok (@femkeakkerman). Max. aantal deelnemers: 15.

Meld je hier aan

Door je aan te melden voor deze workshop, ben je ook direct ingeschreven voor mijn content-tips-mailing (max. 2 per maand, altijd de optie je weer uit te schrijven, wat je helemaal niet wilt na het ontvangen van die waardevolle tips 😀)

Gegevens

Begin:
8 juni van 08:00
Einde:
12 juni van 21:00

Locatie

Digitaal via Zoom

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl