fbpx

Workshops

Workshops op het gebied van social media, video creatie, employer advocacy en story telling. Ik deel niet alleen mijn kennis op het gebied van deze onderwerpen, maar weet groepen te bewegen en enthousiast te maken. Workshops zijn altijd actief en interactief en daardoor nooit saai. Mijn doel is dat alle deelnemers met hun zelfgemaakte content, vol nieuwe ideeën en met een brede glimlach op hun gezicht vertrekken.

Zij gingen je voor:

Leontine Vreeke:
Met humor, flair en een flinke dosis Rotterdamse down to earth houding geeft Femke haar workshop. Erg leuk om te zien hoe ze sceptische deelnemers meeneemt in haar verhaal om ze vervolgens enthousiast aan het werk te krijgen. Aanrader!

Patricia van Bergeijk:
“Ik heb de workshop gevolgd bij Femke. Ik ging naar huis met een bak aan inspiratie en top tips. Het leuke is dat je na de workshop een vlog hebt die ook al gemonteerd is en direct gepublished kan worden en nu al ruim 3.000 views, dus dit wordt zeker niet de laatste. De workshop is absoluut een aanrader voor ervaren social media gebruikers en marketeers.”

Interesse in een (digitale) incompany training, stuur me een bericht op info@femkeakkerman.nl

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl