fbpx

Word het tijd dat je de wereld laat zien waar je mee bezig bent? Wil jij jouw afdeling meenemen in alle mogelijkheden van social media? Of wil je heel specifiek leren hoe je een video of Instagram Reel maakt? Mijn enthousiasme over content, vloggen en video spat ervan af, waardoor je niet alleen iets nieuws leert, maar er ook net zoveel plezier in krijgt als ik.

Workshops en cursussen voor:

  • (Startende) ondernemers die hun zichtbaarheid willen vergroten.
  • Freelance communicatie professionals die ook zelf willen creëren.
  • Marketing & communicatie afdelingen die voorop willen lopen op hun vakgebied.
  • Medewerkers binnen bedrijven die het ambassadeurschap voor hun bedrijf willen vergroten.

Incompany voor teams

Wil je met jouw team of ondernemersclub leren hoe een toffe video in elkaar zet? Of willen jouw medewerkers meer impact maken op social media. Op aanvraag geef ik social media en/of video cursussen op locatie. Op basis van de specifieke wensen, maak ik een cursus op maat, zodat het volledig toepasbaar is voor alle cursisten. Fysiek, online of een hybride vorm, alles is mogelijk!

Individueel voor ondernemers

 

 

Anderen over de video & vlog cursus:

Over mij

Als content marketeer en zakelijk vlogger weet ik als geen ander jouw verhaal goed op beeld te krijgen. Ik ken alle ins & outs op het gebied van social media, content, zakelijk vloggen en heb in de 7 jaar dat ik ondernemer ben al ontelbaar veel mensen geholpen met zakelijk opvallen. Met mijn enthousiasme, creativiteit en marketing expertise breng ik je in beweging en leg jij de basis voor een verfrissende positionering.

Gewerkt als videomaker en vlogger voor o.a.:

remastered
open rotterdam

Nog vragen over
het aanbod?