fbpx

Sisterpreneur Stories – AD

Het AD benaderde ons voor een tof interview over het ontstaan van de Sisterpreneur Stories.

Ondernemen gaat niet altijd over rozen. Daar weten Nanda Akkerman (mijn zus) en ik alles van. Op een avond in november in 2019 hadden Nanda en ik een lang gesprek over keuzes maken als ondernemer. Ga je specialiseren of kies je voor all-round? Neem je medewerkers in dienst of blijf je als 1-pitter werken? Omdat we veel herkenning vonden in elkaars struggles in het ondernemerschap en we vonden dat deze struggles in het medialandschap onderbelicht waren, hadden we besloten ons eigen platform te starten. De Sisterpreneur Stories.

Podcast platform

Alleen het opnemen en afstemmen van de podcast was al een struggle, maar toen die eenmaal stond, wisten we dat we klaar waren om te publiceren. Liet dat net het weekend zijn dat de eerste grote maatregelen van het coronavirus in Nederland van start gingen. We twijfelden of het dan wel het juiste moment was om te publiceren, maar omdat er zoveel ziel- en zaligheid in zat en we een online platform voor ondernemers waren, hebben we besloten dat het ook een uitlaatklep werd voor ondernemers die juist worstelden met hun bedrijf in deze tijd. Elke vrijdag interviewden we een andere ondernemer via onze wekelijkse Instagram Live sessies.

Sisterpreneur Stories in het AD

We waren zeer verheugd dat het AD ons benaderde voor een interview over de Sisterpreneur Stories. Lees hier het hele artikel over het ontstaan van de Sisterpreneur Stories.

Inmiddels zijn we gestopt met de Sisterpreneur Stories als platform, simpelweg omdat we alle ruimte weer nodig hadden voor onze eigen bedrijven. Nanda met haar eigen album en haar Zangstudio Nanda Akkerman. En ik als Growth Marketeer en zakelijk vlogger voor mijn lopende opdrachtgevers. We sluiten niet uit dat we in de toekomst vaker zullen samenwerken, want aan de samenwerking lag het niet, integendeel!

Meer weten?

Neem contact op, dan plannen
we een kennismaking