fbpx

Video’s & Vlogs

De techniek en ontwikkelingen van de apps op je Smartphone en social media gaan razendsnel en dat geeft veel mogelijkheden op het gebied van content creatie. Ik zit bovenop de nieuwe mogelijkheden en maak hiermee aansprekende video’s met veel impact op social media. Enerzijds bespaar ik zo kosten voor mijn opdrachtgevers, maar zelf content maken is ook gewoon hartstikke leuk is en door het authentieke karakter levert het meer betrokkenheid op.

Toen het vloggen in opkomst was een aantal jaar geleden, wilde ik dat ook uitproberen. Niet om net zo beroemd te worden als Enzo Knol, maar wel om te experimenteren met dit nieuwe fenomeen. Ik werd actief op Snapchat en begon te vloggen voor Kun jij de Kaap aan en Havenbedrijf Rotterdam. De video waarbij ik mee mocht met de roeiers van de KRVE werd zelfs één van de 10 populairste Facebook-posts van Haven Rotterdam in 2016.

Inmiddels ben ik van Snapchat overgestapt op Instagram Stories en creëer ik nog steeds regelmatig video’s met mijn iPhone. Mijn enthousiasme en kennis deel ik graag tijdens het geven van workshops.

Zie hieronder een aantal video’s door mij gevlogd of geschoten, abonneer je op mijn YouTube-kanaal en volg mij ook op Instagram Stories:

Youtube-kanaal Femke Akkerman

             T: 06 37 19 79 31           E: info@femkeakkerman.nl