fbpx

Mindset & Marketing Masterclass

Let op: De Mindset & Marketing Masterclass heeft een nieuwe insteek gekregen. Wil je leren hoe je een professionele video maakt, meld je dan aan voor de ‘Smartphone Video Training’.

Je weet dat je genoeg te bieden hebt. Je wilt je nog volop ontwikkelen, maar bent er inmiddels wel van ervan overtuigd dat jouw expertise op orde is. Congratz! Die overwinning is binnen! Ik weet uit ervaring dat dat een heel proces is. Je zal nog steeds weleens twijfelen of onzeker zijn, maar ondanks dat ben je klaar voor de volgende stap. Je hebt een duidelijke missie en expertise en dat mag een groter podium krijgen.

Want hé het gaat niet om jou, het gaat om jouw missie. Als dat helder is en je jezelf ziet als boodschapper van die missie, dan heb je de eerste mindset stap richting lange termijn zichtbaarheid gezet.

Are you ready?

  • Wil jij met een groep gelijkgestemden een concrete stip op de horizon bepalen en werken aan een zichtbaarheids plan om daar te komen?
  • Wil jij aan de slag met een mindset waarbij je jezelf met jouw verhaal/kennis meer durft te laten zien?
  • Durf je uit je comfort zone te stappen en te leren hoe je zelf een professionele video maakt? Op jouw manier?

Smartphone Video Training

Let op: De Mindset & Marketing Masterclass heeft een nieuwe insteek gekregen onder de noemer ‘Smartphone Video Training’. Dit is een online cursus gericht op het produceren van een professionele video. Marije’s mindset tips ‘zo blijf je zichtbaar’ blijven onderdeel van de training.

Interesse in het professioneel produceren van een smartphone video? Meld je aan voor de Smartphone Video Training.

Ervaringen van eerdere deelnemers: